Bedrukte Kaarsen

    Kaarsen bedrukken met een foto, logo en/of tekst. 

 

Kan ik tekst en een foto combineren?

   Wij willen je graag helpen jouw cadeau zo leuk mogelijk te maken. Daarom kun je bij alle bedrukte kaarsen kiezen om een foto én tekst toe te voegen.

Kan ik mijn eigen ontwerp of logo laten bedrukken?

   Een eigen ontwerp of logo  kan bij een bestelling vanaf 1 stuk. Wil je een persoonlijke offerte aanvragen of heb je een vraag? Neem dan contact op met ons, stuur een email naar info@vanlicht.nl

Wat voor type bestanden kan ik gebruiken?

    Onze website accepteert JPG en PNG, PDF bestanden. Voor het mooiste resultaat raden wij een PNG met transparante achtergrond aan.

Hoe weet ik of mijn foto van goede kwaliteit is?

    Wij willen natuurlijk dat jij helemaal tevreden bent met jouw bedrukte kaarsen. Daarom is het belangrijk dat je foto's van goede kwaliteit zijn. Wanneer dit niet het geval is krijg je vanzelf een melding tijdens het personaliseren. Twijfel je? Stuur dan een mailtje voordat je bestelt naar info@vanlicht.nl  met jouw foto en dan checken wij of deze geschikt is.

   Doordat we ons gespecialiseerd hebben in het maken van fotokaarsen, kunnen we je altijd vakkundig adviseren. We hebben onze eigen collectie aan ontwerpen die we kunnen vastleggen op een kaars, denk hierbij bijvoorbeeld aan een doopplechtigheid, babyshower of trouwerij, maar je kunt natuurlijk ook je eigen ontwerp laten aanbrengen op een van onze fotokaarsen. Dit is wat een fotokaars zo ontzettend leuk maakt. Zo kun je de opening van je onderneming met beeld op een fotokaars laten vastleggen, maar ook  een vijfentwintig jarig jubileum, een foto van het gouden bruidspaar, de viering van een vriendschap, je favoriete motor of je lievelingshuisdier. Het geven van een fotokaars is bijna even geweldig als het krijgen ervan.

     De kaarsen zijn uniek en bestaan altijd uit een waardevolle boodschap voor zowel de gever als de ontvanger. Of je nu een herinnering wil meegeven aan een unieke gelegenheid zoals je huwelijk of jubileum of een moment wil vastleggen zoals een geboorte of overlijden, een fotokaars maakt iedere gelegenheid bijzonder.
De foto wordt op de kaars vastgelegd door middel van de transfer techniek. Dit houdt in dat een exacte kopie van je foto op de kaars overgebracht wordt waarbij details goed zichtbaar blijven. Het mooie aan bedrukte kaarsen is dat ze er net zo mooi uitzien wanneer ze gewoon worden neergezet als wanneer ze branden, zodat je kunt kiezen of ze moeten worden aangestoken of gewoon voor sier of als aandenken moeten worden bewaard.
Decoreer je jouw huis met een sfeervolle kaars met foto of tekst!  Of maak je iemand blij met een persoonlijke tekstkaars en/of Fotokaars alles kan.